Asiakkaan kokema lisäarvo

Olipa virkistävää seurata Kristoffer Ewaldin esitystä e-commerce-messuilla. NetBoosterin Group director, Data and Analytics Service puhui datan paremmasta hyödyntämisestä myynnissa ja markkinoinnissa. Kiinnostavaa ja innostavaa sinällään ja mikä tärkeintä, esitys herätti muutamia hyviä ajatuksia.

Kristoffer puhui datasta ja analytiikasta JA SEN TUOMASTA HYÖDYSTÄ. Taustalla oleva tiedon keräämisen ja louhimisen tekniikka käytiin yhdellä kalvolla läpi. Hienoa, Mieleen tuli elävästi parin viikon takainen tapaaminen yhden analytiikkatoimittajan kanssa. Kaveri kuunteli ihan hyvin, kysyi, oli aktiivinen – plussat siitä myyntimiehelle, MUTTA, kun hän lähti tarjoamaan ratkaisua ja palveluita niin aika nopeasti oltiin järjestelmissä ja integraatioissa.  Tämä on taas hyvä muistutus itselle eli sen asiakkaan, projektin sidosryhmäläisen, käyttäjän tai muun näkökulmaa tulee aina kunnioittaa ja takaraivossa pitää aina jyskyttää, mikä tämän hyöty on tuolle kaverille ja se hyöty pitää konkretisoida riittävän käytännönläheisin mallein.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Website Built with WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: